Keystep AS solgt til TeleComputing

TeleComputing har inngått avtale om å kjøpe det norske IT-selskapet Keystep, og styrker nå satsingen på skyløsninger, sikkerhet og rådgivning.

Keystep har siden starten i 2008 vokst til å bli en mellomstor norsk leverandør av drift av skytjenester, migrering til sky, sikkerhetstjenester og rådgivning. Selskapet ble etablert i 2007, og har kompetanse på både Microsoft, VMware, Apple, Linux/Open Source, nettverk og sikkerhet. Kundebasen har en rekke store offentlige aktører, samt store kunder innen bransjer som medier, bank og finans, olje og gass og næringsmiddelindustri. Keystep har også en egen sikkerhetsenhet som tilbyr overvåking, rådgivning og kurs om kundenes sikkerhetsbehov. Keystep hadde i 2017 en omsetning på 125 millioner NOK, har 72 ansatte og kontor i Oslo.

Den økte etterspørselen etter skytjenester er en viktig faktor for at TeleComputing og Keystep nå går sammen. Kundene ser at skytjenester kan være komplekse, og trenger god rådgivning på veien. Selskapene så derfor store fordeler med å gå sammen for å kunne tilby et stort kompetansemiljø på det markedet etterspør nemlig ekspertise på hybride skytjenester, sikkerhet og applikasjonsdrift.

TeleComputing er en ledende tilbyder av IT-driftstjenester, nettskytjenester, sentraliserte ASP løsninger og outsourcing på det nordiske SMB markedet. Konsernet består i dag av nærmere 650 medarbeidere fordelt på lokasjoner i Asker, Arendal, Bergen, Stavanger, Stockholm og Göteborg, og håndterer IT-drift for mer enn 1300 kunder med 115 000 IT-brukere.

Oppkjøpet av Keystep kompletterer Telecomputings seneste oppkjøp, deriblant kjøpet av Digisys i mars 2018. 

Stratema var finansiell rådgiver for Keystep og dets eiere. 
 

Se pressemeldingen fra TeleComputing her.

Her finner du artikkel om oppkjøpet fra Hegnar.no.

Keystep solgt til TeleComputing
Keystep AS solgt til TeleComputing
Stratema var rådgivere for Keystep AS
Keystep solgt til TeleComputing
Undisclosed
2018
For mer informasjon kontakt
Skriv ut