Teknisk Ventilasjon AS blir en del av Instalco AB

Teknisk Ventilasjon ble grunnlagt i 1987 og har i dag 17 ansatte. Selskapet har lang erfaring med inneklima og prosjekterer, leverer og monterer luftbehandlingsanlegg. Det arbeides med installasjoner av luftrensere, kontroll- og styringssystemer, samt varme- og kjølepumper for alle typer bygninger. For regnskapsåret 2017 utgjorde salget om lag 55 millioner kroner. 

Teknisk Ventilasjon opererer primært i Trondheim og omegn, men leverer også på oppdrag i hele Trøndelag og Møre og Romsdal. Selskapet arbeider hovedsakelig med byggeprosjekter og en liten del av tjenesten. Selskapet eies av fem personer, hvorav fire er ansatt og aktive i selskapet, som forblir i selskapet.

Instalco er et av nordens ledende foretak innen VVS, elektro, ventilasjon og kjøling. Med kjøpet av Teknisk Ventilasjon går Instalco inn i et nytt geografisk marked i Norge. Trondheim-området er en strategisk posisjon for Instalco og et område med god vekst. Teknisk Ventilasjon har sterk lokal posisjon i markedet og god lønnsomhet, og Instalco synes å være en god partner og eier til Teknisk Ventilasjon.

Instalco kjøper 100 prosent av aksjene i Teknisk Ventilasjon AS. Stratema bistod eierne av Teknisk Ventilasjon.
 
Les pressemeldingen fra Instalco her: 

Instalco AB kjøper Teknisk Ventilasjon AS
Teknisk Ventilasjon AS solgt til Instalco AB
Stratema var rådgivere for Teknisk Ventilasjon AS
Instalco AB kjøper Teknisk Ventilasjon AS
BYGG - PRIVATE EQUITY
2018
For mer informasjon kontakt
Skriv ut