TEKNOLOGI, MEDIA & TELEKOM

Teknologi, Media & Telekom

Kjøp, salg og sammenslåing av bedrifter

Teknologi, Media & Telekom er en av de mest dynamiske industriene i Norge med et bredt spekter av selskaper. Fra avansert patentert nisje teknologi innen software til spesialiserte og standardiserte tjenester innen drift og infrastruktur. Teamet i Stratema har god erfaring med å finne riktige kjøpere til selskaper i denne industrien. For å sikre en riktig pris og lykkes med transaksjon, er det viktig at rådgiver ikke bare har gjennomført transaksjoner i dette området før, men også har stor kunnskap og forståelse for hva som er driverne i dette markedet.

Stratema teamet er tett på Equity fondene og de nasjonale og internasjonale kjøperne. Vi har gjennomført en rekke transaksjoner innen industrien.


 

 
6 
TRANSAKSJONER SISTE ÅR
2.990 MNOK
TRANSAKSJONSVERDI
73 %
CROSS BORDER

MER OM TEAMET

Medarbeiderne i Stratema tilbyr en omfattende erfaringskompetanse fra mer enn 100 transaksjoner og spesialkompetanse innenfor Teknologi, Media, Telekom, Bygge bransjen og Olje & Gass. Vi arbeider i team sammen med eksperter fra hele verden hos våre internasjonale partnere i IMAP (International Mergers & Acquisitions Partners).
Kontakt oss
Skriv ut