BYGGESEKTOREN

Byggesektoren

Kjøp, salg og sammenslåing av selskaper

Stratema har både operativ erfaring fra Byggesektoren og erfaring med transaksjoner i ulike deler av sektoren. Stratema har fokus på hele verdikjeden knyttet til drift, vedlikehold og bygging av infrastruktur og bygningsmasse. Dette omfatter alt fra ingeniørvirksomheter, arkitekter, byggevare produsenter, grossister, entreprenører, installatører til drift og vedlikeholdsorganisasjoner.

Utviklingen i sektoren drives av at aktørene styrker sin konkurransekraft, ved å vokse og bredde ut sitt produkt- og tjenestespekter, gjennom oppkjøp og sammenslutninger. Denne strukturelle endringen av sektoren drives i stadig større grad av internasjonale aktører, ofte med Equity selskaper som eiere.

Byggesektoren preges også av at mange bedrifter er eid av gründere som ønsker å gjennomføre generasjonsskifte, ved å videreføre eierskapet til nøkkelpersoner i bedriften. Stratema er derfor også engasjert i interne transaksjoner / Management Buyouts (MBOs) med fokus på bistand i forbindelse med finansiering.


1.923 MNOK
TRANSAKSJONSVERDI
113 MNOK
GJ.SNITT TRANSAKSJONSVERDI
25 %
CROSS BORDER

MER OM TEAMET

Medarbeiderne i Stratema tilbyr en omfattende erfaringskompetanse fra mer enn 100 transaksjoner og spesialkompetanse innenfor Teknologi, Media, Telecom, Byggebransjen og Olje & Gas. Vi arbeider i team sammen med eksperter fra hele verden hos våre internasjonale partnere i IMAP (International Mergers & Acquisitions Partners).
Kontakt oss
Skriv ut