Director

Lokasjon:STOCKHOLM Sektor:TEKNOLOGI

Director for TMT-team i Stockholm

Stratema vokser hele tiden og er derfor på utkikk etter en Director i Stockholm med fokus på teknologi som har lyst og potensiale til å utvikle seg selv og selskapet til den foretrukne tech-spesialisten i Norden.
Til stillingen som Director i Stockholm søker vi personer som er selvstendig og som kan skaffe virksomheten oppdrag og har den kunnskapen innen teknologi sektoren som skal til for å lede et team av rådgivere og analytikere i gjennomføringen av transaksjoner. 

Bransjekunnskapen kan komme fra operative stillinger innen teknologi med M&A erfaring, family offices, Private Equities, andre typer investeringsselskaper, samt M&A boutiques/Investment banks med aktivitet innen teknologi sektoren.
 
Vi ser etter personer med høyere utdannelse (gjerne finans), analytisk legning, strategisk forståelse, samt selgende og tillitsskapende fremtreden.

Vi ønsker ingen søknad fra deg, men send din CV via e-post.

Stratema AS driver med strategisk verdiutvikling ved hjelp av kjøp og salg av virksomheter i Norden fra våre kontorer i Stockholm og Oslo. Stratema har spesialiserte team innenfor teknologi- og bygge bransjen, hvor vi bistår med vår spesialiserte bransjekunnskap og erfaring fra transaksjoner for å lage gode løsninger for partene.

Teamet i Stratema har gjennomført mer enn 300 transaksjoner og har vokst til 12 medarbeidere: 3 Partnere, 2 Directors, 2 Senior Associates, 3 Associates og 2 analytikere. 

 
> TILBAKE TIL KARRIERESIDE