Stratema - inn i den internasjonale organisasjonen IMAP

Stratema har blitt eksklusivt medlem for Norge i den internasjonale organisasjonen IMAP (International Mergers and Aquisitions Partnership).

Publisert:  13.06.2014
Forfatter:  Stratema
Stratema har blitt eksklusivt medlem for Norge i den internasjonale organisasjonen IMAP (International Mergers and Aquisitions Partnership). IMAP ble av Thomson Reuters rangert som den tredje største globale finansielle rådgiver i 2012 basert på antall gjennomførte transaksjoner inntil USD 500 mill.

IMAP bedriftene gjennomførte 205 transaksjoner i 2012 med en total verdi på USD 9 milliarder, hvorav 62 av dem var grenseoverskridende med kjøpere og selgere / partnere i forskjellige land.

Stratema har dermed tilgang til bistand fra mer enn 500 rådgivere i 36 virksomheter i 30 land ved gjennomføring av kjøp, salg og sammenslåing av bedrifter over landegrensene. Dette vil ha avgjørende betydning for å lykkes når det er aktuelt for våre kunder å finne potensielle kjøpere, selgere eller fusjonspartnere i andre land. Våre partnere sitter på kunnskap om markedene i sine land og har personlige relasjoner og forståelse for den lokale forretningskulturen. (se www.imap.com)
Forrige         23 av 25        Neste
Skriv ut