Stratema_web_underside_toppbilde_1920x500_3

Panmure Gordon UK blir ny IMAP partner

Panmure Gordon en av Londons mest anerkjente investment bankers.
Publisert:  23.02.2017
Forfatter:  Stratema
IMAP er glade for å kunngjøre at Panmure Gordon & Co vil bli ny IMAP partner fra Storbritannia. Selskapet er basert i London og ble grunnlagt i 1876. Panmure Gordon en av Londons mest anerkjente investment bankers.

Vår nye partner vil gi ytterligere dybde til IMAP's internasjonale kompetanse innen fusjon og oppkjøp, samtidig som det gir Panmure Gordon tilgang til IMAP globale team av rådgivere og internasjonale deal flow. Dette vil også gi IMAP medlemmene betydelig M & A kapasitet i det britiske markedet. Panmure Gordon gir IMAP-medlemmene og deres kunder tilgang til kapital og mulighetene som London kapitalmarkeder kan tilbud til internasjonale vekstselskaper.

Panmure Gordon skiller seg ut ved å tilby investment banking tjenester i Storbritannia, fokusert på mellomstore selskaper. Selskapet har erfaring på tvers av alle sektorer og 140 års erfaring i egenkapitalmarkedene.

Patric Johnson, administrerende direktør i Panmure Gordon kommenterte "Storbritannia er fortsatt en av de viktigste globale kapitalmarkedene med en dyp forståelse av internasjonale vekst virksomheter. Vi er derfor glade for å bli med i hva som er en velprøvd og vellykket internasjonalt samarbeid mellom M & A spesialister som er ledende i sine respektive markeder. Panmure Gordon ser frem til sammenfallende IMAP's globale fotavtrykk og gi IMAP medlemmer tilgang til britiske investorer så vel som tilbyr IMAP-medlemmer muligheten til å tilby IPOs som et alternativ til sine kunder»

Jurgis V. Oniunas, leder av IMAP sa "Vi er svært glade for å ha ett kompetansemiljø som Panmure Gordon bli en del av IMAP. Med en ledende markedsposisjon i Storbritannia og et rykte bygget på langsiktige relasjoner og eksepsjonelle nivåer av servicegrad. "
Forrige         10 av 24        Neste
Skriv ut